Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от abon Покажи съобщение
    Колеги, какво е мнението Ви за тази ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=7tr870
    Някой ходил ли е да я огледа ?
    Пешо, каза че неработила добре и имала масло в антифриза.
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Днес имах среща с един германец, партньор. Вечерта на вечеря си говорихме, и го питах колко кара. Човек, който 8 дена от месеца го няма по бизнес срещи прави по 60 к км на година ....
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:40.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от abon Покажи съобщение
        Колеги, какво е мнението Ви за тази ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=7tr870
        Някой ходил ли е да я огледа ?
        Предните 2 седалки са надупчени от цигари, на навито е счупен слота за сим карта. Цялата е изподрана откъм интериор. Външно мн забележки, пали трудно, светят разни грешки и даже не се занимавах да гледам какви. Има масло в казанчето на антифриза и като запали отзад бяха сини и бели пушеци и ми свали 1000лв от раз. Казах му, че и 3 да ми свали пак няма да я взема.
        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
        ex Alfa 156 1,9 JTD
        ex Alfa 75 1,8

Comment

• Просто не е истина какви бангии вкарват джамбазите

Те заради това колите нов внос тук обикновено са по-евтини от колите на същите километри и години в другите държави

Comment

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
            Просто не е истина какви бангии вкарват джамбазите

Те заради това колите нов внос тук обикновено са по-евтини от колите на същите километри и години в другите държави
            Ти сам знаеш,че е 1000 пъти по-добре да си вземеш кола отвън,или купувана тук нова,и карана само в Бг.Ние поне да някъде си поддържаме колите.....................На мен какви са ми карали,да ги оглеждам за покупка,не е истина....................ама както казват хората-за всеки влак си има пътници.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Най-ме кефи описанието..."Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние"...и доста фотошоп е играл по снимките, все едно като съм минал 300км да ходя да я гледам и вече задължително трябва да я купя иначе съм на загуба...даже ми вика "сега ще я покараме и ще видиш какъв звяр е". Викам недей бе човек, то е опасно да шофираш автомобил в това състояние та го убедих да не я караме...
              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
              ex Alfa 156 1,9 JTD
              ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                Най-ме кефи описанието..."Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние"...и доста фотошоп е играл по снимките, все едно като съм минал 300км да ходя да я гледам и вече задължително трябва да я купя иначе съм на загуба...даже ми вика "сега ще я покараме и ще видиш какъв звяр е". Викам недей бе човек, то е опасно да шофираш автомобил в това състояние та го убедих да не я караме...
                Спомних след този твой пост,като ходихме с русия да гледаме Благоевградското ТИ,като се качихме да я караме,аз направо се уплаших,след като имам представа как трябва да се държи 159 на пътя.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Хаха, Тони, аз немога да повярвам.
                  Този пич ми казваше, че е страхотна бангия по тел, и накрая колко стояхме там 10 мин и си тръгнахме
                  Същият човек ми звъня 4 дена под ред с оферти....

Има два варианта за мен:
                  - втора ръка от първи собственик от Бг
                  - лично да си я докарам от някоя друга държава

От джамбаз, е много малък шанса да е читава...има такава, някои колеги са попадали на запазени автомобили.
                  п.с. понятието "запазен" е относително понятие днешно време, и много субективно.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Хаха, Тони, аз немога да повярвам.
                    Този пич ми казваше, че е страхотна бангия по тел, и накрая колко стояхме там 10 мин и си тръгнахме
                    Същият човек ми звъня 4 дена под ред с оферти....

Има два варианта за мен:
                    - втора ръка от първи собственик от Бг
                    - лично да си я докарам от някоя друга държава

От джамбаз, е много малък шанса да е читава...има такава, някои колеги са попадали на запазени автомобили.
                    п.с. понятието "запазен" е относително понятие днешно време, и много субективно.
                    Топло, топло. Ще стигнат до тоя извод някой ден всички, ама преди това що джамбази и сервизи ще изхранят ...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ми не съм много съгласен...5 автомобила съм купувал все от джамбази и всички се оказаха читави и на всеки съм минал средно по 60-70000км за които освен по ходова част и консумативи други ремонти не съм правил. Може и да е късмет, може и да съм гледал по-внимателно като съм купувал, не знам но си е факт.
                      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                      ex Alfa 156 1,9 JTD
                      ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                        Ми не съм много съгласен...5 автомобила съм купувал все от джамбази и всички се оказаха читави и на всеки съм минал средно по 60-70000км за които освен по ходова част и консумативи други ремонти не съм правил. Може и да е късмет, може и да съм гледал по-внимателно като съм купувал, не знам но си е факт.
                        зависи, и аз също имам положителен опит но и отрицателен

полото дето взех едно време за 4 бона, изяде 4 и в ремонт.

паджерото в сервиза ми казаха супер е и няма и 1000км влезе в сервизен режим, и ме остави по пътя за пловдив.
                        3600лв помпа за високо налягане, разминах се с рециклиране от милен в пловдив, жив и здрав да е тоя човек, колко народ е спасил. но на следващия ден клекна назад - носачи, тампони, накрайник, втулка и нещо още имаше като включим и момента §е ядеше 4 л масло на 10 000км, до капка.

ама тогава бях млад и зелен, не знаех какво искам, какво търся и какво да гледам.... не че сега знам, де
                        Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Колеги според вас каква е реалната цена на тази
                          http://www.cars.bg/c902376

Comment

• Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
                            зависи, и аз също имам положителен опит но и отрицателен

полото дето взех едно време за 4 бона, изяде 4 и в ремонт.

паджерото в сервиза ми казаха супер е и няма и 1000км влезе в сервизен режим, и ме остави по пътя за пловдив.
                            3600лв помпа за високо налягане, разминах се с рециклиране от милен в пловдив, жив и здрав да е тоя човек, колко народ е спасил. но на следващия ден клекна назад - носачи, тампони, накрайник, втулка и нещо още имаше като включим и момента §е ядеше 4 л масло на 10 000км, до капка.

ама тогава бях млад и зелен, не знаех какво искам, какво търся и какво да гледам.... не че сега знам, де
                            Читавите коли от джамбази са точно 10/100,имайте предвид,че не всички автотърговци са лайнари,които лъжат и говорят смешки.Аз имам приятели,които се занимават с това,и мога да им имам вяра 100 %.Два пъти съм купувал кола от автокъща,и двата пъти бяха хубави/едната даже още я имам-Ланчата/но и двамата бяха адски коректни и точни хора,и най-важното не говореха глупости и приказки от шипковия храст.

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                            Колеги според вас каква е реалната цена на тази
                            Такава кола в Европа,от някое официално представителство,струва горе долу толкова или малко надолу .

Comment

• Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщение
                              Колеги според вас каква е реалната цена на тази
                              Тази кола аз я познавам добре и я виждам всеки ден. На Наско Биков е. Колата е купувана чисто нова за доста пари. И реално си струва. Само, че надали ще се намери някой да му я купи. Въпреки, че му го пожелавам. Иначе той наля доста кинти в нея за мултимедия и то истинска. Правена е в Авал.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Някой да му вади кеш пара 24-25к лв и да я взема...колата е с подобрения за 2к лв. има готин салон, навярно зимни гуми, на много малко км е, готин салон.
                                За всичко може да се направи компромис, жалко че е комби само, дори да нямах кола, не бих купил комби.

Иначе е готина.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X